Пластификатор? Досега ме спира тази броня, защото и подкартерна кора имам, а нямам канал и мн кофти. Но казвате да се отвият вс останали без тези от подкалниците, зема да опитам тея дни аз!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Направи си сам емблема и още нещо...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеГотово бате...
[ATTACH]34631[/ATTACH]
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПластификатор? Досега ме спира тази броня, защото и подкартерна кора имам, а нямам канал и мн кофти. Но казвате да се отвият вс останали без тези от подкалниците, зема да опитам тея дни аз!!
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36328
Аз лично не знам как е при 156, но при 147 се пробвах да не свалям бронията и само си загубих 1 час в мъки и псувни да извадя фаровете.
п.с. Пръснах ги със спрей ДУПЛИ КОЛОР ЧЕРЕН ЛАК!!Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 10:59.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
не става въпрос за добре-то и зле-то. Има възможност боята да се отлепи. По добре става със боя "структурен ефект) изглеждат точно като оригинални
Иначе за фара- гайката която се намира до калника и не можете да отвиете заради бронята се стига като се бръкне през дупката на халогена( т.е. сваля се само халогена)Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКаква е тази боя структурен ефект? и ако се отвият само болтовете в горната част на бронята няма ли да провисне леко колкото да се отвие гайката под фара?Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениене става въпрос за добре-то и зле-то. Има възможност боята да се отлепи. По добре става със боя "структурен ефект) изглеждат точно като оригинални
Иначе за фара- гайката която се намира до калника и не можете да отвиете заради бронята се стига като се бръкне през дупката на халогена( т.е. сваля се само халогена)Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеАко се запечата боята с лак хубаво отгоре няма никакъв проблем дори с най-обикновен черен спрей.
С други думи- Ако ти е пробита подметката, лъскането на обувката няма да ти подсуши краката))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Пластификатор е за да не се напука боята. Той се слага при боядисване на пластмасови или гумени детайли с висока еластичност. А за да се нанесе здраво се пръска с грунд за пластмаса.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПластификатор е за да не се напука боята. Той се слага при боядисване на пластмасови или гумени детайли с висока еластичност. А за да се нанесе здраво се пръска с грунд за пластмаса.
Last edited by fiore; d.m.y г., 10:55.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Сега остава да изредите РЕДА НА ДЕЙСТВИЯТА ЗА СВАЛЯНЕ НА ФАРОВЕТЕ БЕЗ ДЕМОНТАЖ НА БРОНЯТА.
След това модовете да оформят отделни теми и да ги сложат в подходящия раздел.
Мисля,че така в бъдеще няма да има претоварване на форума с излишни теми.
mod edit:Мод-а го мързи защото е мюхлюзинLast edited by fiore; d.m.y г., 11:23.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеСега остава да изредите РЕДА НА ДЕЙСТВИЯТА ЗА СВАЛЯНЕ НА ФАРОВЕТЕ БЕЗ ДЕМОНТАЖ НА БРОНЯТА.
След това модовете да оформят отделни теми и да ги сложат в подходящия раздел.
Мисля,че така в бъдеще няма да има претоварване на форума с излишни теми.
mod edit:Мод-а го мързи защото е мюхлюзинAlfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment